Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany

La Biblioteca de l'Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany ofereix activitats d'animació lectora i recerca a més de 600 alumnes de maternal i 1a ensenyança ( 3-12 anys ).

Ubicada a la 4a planta d'un edifici escolar en ple centre de la parròquia, dóna servei a tot el col·lectiu escolar 7 hores al dia.

La mestra responsable és la Sílvia Solà, que va iniciar el funcionament pedagògic el curs 2004/2005. Podeu contactar amb ella mitjançant el correu electrònic: ssolap@educand.ad o bé al telèfon 00376-869668.

Adreça postal: Fiter i Rossell, 18. AD700 Escaldes-Engordany. Principat d'Andorra.

Es un espai amb molta llum i amplitud on es pot disposar d'uns còmodes sofàs per llegir o escoltar contes, un sector de recerca amb material informàtic, un altre destinat al treball individual o col·lectiu i finalment una petita zona per als mestres.

TREBALLEM EL RESPECTE A TOTA L'ESCOLA

Hibouthèque est un logiciel documentaire en ligne permettant une gestion simple et pratique des bibliothèques d'écoles. 

MISSATGE PER TOTS ELS NENS DE L'ESCOLA ANDORRANA: EL COR EM DIU QUE TOT ANIRÀ BÉ

Curs 2015-2016

Durant els mesos de juliol i setembre del 2014 vam realitzar el trasllat de la nostra Biblioteca. Vam inaugurar un nou espai, més petit però igualment acollidor.

Els nostres lectors s'estan adaptant molt bé al canvi i continuen gaudint de les mateixes activitats.

Curs 2016-2017

De nou aquest estiu han tornat a fer reformes, aquest cop per millorar. La Biblioteca ha guanyat uns pocs metres i això fa que tots estem més amples i còmodes.

Curs 2017-2018

Amb moltes ganes de llegir i descobrir mil i un mons d'aventures, tornem a iniciar un nou curs ple d'activitats de Gust per la Lectura!!!!!

Curs 2018-2019

Ja estem tots en marxa, gaudint de la lectura i de totes les Activitats que ens proposa la Bibliolina:  (cliqueu a sobre del nom del cicle)