Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany

La Biblioteca de l'Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany ofereix activitats d'animació lectora i recerca a més de 600 alumnes de maternal i 1a ensenyança ( 3-12 anys ).

Ubicada a la 4a planta d'un edifici escolar en ple centre de la parròquia, dóna servei a tot el col·lectiu escolar 7 hores al dia.

La mestra responsable és la Sílvia Solà, que va iniciar el funcionament pedagògic el curs 2004/2005. Podeu contactar amb ella mitjançant el correu electrònic: ssolap@educand.ad o bé al telèfon 00376-869668.

Adreça postal: Fiter i Rossell, 18. AD700 Escaldes-Engordany. Principat d'Andorra.

Es un espai amb molta llum i amplitud on es pot disposar d'uns còmodes sofàs per llegir o escoltar contes, un sector de recerca amb material informàtic, un altre destinat al treball individual o col·lectiu i finalment una petita zona per als mestres.

Hibouthèque est un logiciel documentaire en ligne permettant une gestion simple et pratique des bibliothèques d'écoles.

MISSATGE PER TOTS ELS NENS DE L'ESCOLA ANDORRANA: EL COR EM DIU QUE TOT ANIRÀ BÉ

Curs 2015-2016

Durant els mesos de juliol i setembre del 2014 vam realitzar el trasllat de la nostra Biblioteca. Vam inaugurar un nou espai, més petit però igualment acollidor.

Els nostres lectors s'estan adaptant molt bé al canvi i continuen gaudint de les mateixes activitats.

Curs 2016-2017

De nou aquest estiu han tornat a fer reformes, aquest cop per millorar. La Biblioteca ha guanyat uns pocs metres i això fa que tots estem més amples i còmodes.

Curs 2017-2018

Amb moltes ganes de llegir i descobrir mil i un mons d'aventures, tornem a iniciar un nou curs ple d'activitats de Gust per la Lectura!!!!!

Curs 2018-2019

Ja estem tots en marxa, gaudint de la lectura i de totes les Activitats que ens proposa la Bibliolina: (cliqueu a sobre del nom del cicle)