BIBLIOTECA A CASA

SETMANA DEL 30 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE (Maternal B)

Aquesta setmana li ha tocat a la classe de Bicicletes quedar-se a casa i com que a l'escola estem trebalant el conte "La velleta que no podia parlar amb ningú", us deixo aquí el vídeo d'una senyora que l'explica igual que hem fet nosaltres a la biblioteca. Esperem que el gaudiu molt!

SETMANA DEL 23 AL 27 DE NOVEMBRE (Maternal A i B)

Amb motiu del Dia Universal dels Infants del passat 20 de novembre, aquesta setmana proposem pels nens i nenes que es troben confinats a casa una sèrie de contes curts per explicar als més petits els drets dels infants. Els podeu trobar al següent enllaç.

SETMANA DEL 9 AL 13 DE NOVEMBRE (Maternal B)

Durant aquesta setmana, als nens i nens de Maternal B se'ls hi explicarà el conte de "La caseta de xocolata". Us deixem a continuació dos enllaços de youtube, un al conte en català, i un altre a la versió que van fer Les Tres Bessones.

Esperem que els gaudiu molt!

SETMANA DEL 2 AL 6 DE NOVEMBRE DE 2020 (Maternal B)

Aquesta setmana a l'estona de biblioteca explicarem el conte de "la cigala i la formiga". Pels nens i nenes que esteu a casa aquests dies i pels que volgueu a casa mirar-ho, us deixo el següent vídeo de Disney sobre el conte i la cançó del Rock de la formiga de "El Pot Petit" que cantarem i ballarem en acabar el conte.

SETMANA DEL 12 AL 16 D'OCTUBRE DE 2020

Malauradament, aquesta setmana els nens i nenes de la classe d'Avions han de quedar-se a casa, però això no vol dir que es quedin sense biblioteca. Aquesta setmana el conte que ens toca és "Quan arriba la Senyora Tardor" i us l'explico a continuació. A més, us afegeixo la cançó que cantarem en acabar el conte.

Quan arriba la Senyora Tardor.mp4