À la recherche du livre perdu

Desenvolupament del Joc:

Joc en llengua francesa per familiaritzar-se amb l'espai i fons de la Biblioteca i per aprendre a localitzar diferents documents en aquesta.

Es fan dos equips i s’entreguen 6 il∙lustracions de la coberta de diferents llibres de recerca i de consulta a cada equip. S’explica que, al senyal de les mestres, haurà de sortir un membre de cada equip, amb una il∙lustració a la mà i anar al cartell de consulta a associar la il∙lustració amb un nom i número (CDU). Tot seguit, haurà de localitzar el prestatge i després el llibre corresponent.

Si falla, sortirà el següent membre de l’equip. Guanyarà aquell equip que tingui més encerts en el menys temps possible.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image